Plånbok-till-Plånbok Pengaröverföring

  • Enkel Betalning för Kunder och Förare
    Om du letar efter ett smidigt sätt att underlätta betalningar för dina kunder och samtidigt hjälpa föraren att ta emot pengar direkt i sin plånbok, då är funktionen för plånbok-till-plånbok pengaröverföring perfekt.
  • Användarvänlig Betalning via Plånboken
    Genom den förintegrerade plånbok som finns tillgänglig i appen kan dina kunder enkelt genomföra betalningar direkt från sin plånbok. Detta är särskilt praktiskt om kunden inte har kontanter för att betala för de tjänster de har bokat.
  • Direktöverföring till Förarens Plånbok
    Pengarna skickas direkt till förarens plånbok, vilket gör betalningsprocessen smidig och enkel både för kunden och föraren.
  • Välj Mottagare i Plånboken
    Allt kunden behöver göra är att välja en av de två tillgängliga alternativen i plånboken: ”Användare” eller ”Förare”. Därefter väljer de respektive mobilnummer eller e-postadress till den person de vill skicka pengar till.
  • Genomför Pengaröverföringen
    Efter att ha valt rätt mottagare och angett nödvändiga uppgifter, kan de enkelt överföra pengarna från sin egen plånbok till förarens plånbok.
  • Säker Betalning utan Kortuppgifter
    Denna funktion är särskilt värdefull för kunder och förare som är försiktiga med att dela sina kortuppgifter, och ger dem en säker och pålitlig betalningslösning direkt genom plånboken.
Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *